Bucatarie - Totalglass - Sticla pentru baie si bucatarie!

Du-te la conținut

Bucatarie - Totalglass


Totalglass - Sticla pentru Bucatarie de Inalta Calitate!

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată sticlei pentru bucătărie! Totalglass vă oferă o gamă variată de soluții de sticlă pentru a vă transforma bucătăria într-un spațiu modern și elegant. Dacă sunteți în căutarea unui blat de bucătărie din sticlă, a unei plăci de protecție pentru perete sau a unui suport pentru ustensile, suntem aici pentru a vă oferi produse de calitate superioară și design inovator. Descoperiți acum varietatea noastră de sticlă pentru bucătărie și transformați-vă spațiul într-o oază de stil și funcționalitate!

Bucataria este principala camera intr-o familie si de aceea este important sa creem un mediu cat mai placut si cat mai usor de intretinut. Totalglass va ofera placarea cu sticla vopsita ca alternativa moderna la faianta clasica. Geamul poate fi vopsit in orice culoare din paletarul RAL standard afisat mai jos. La cerere se poate replica o mostra de culoare. Usile din sticla pentru mobilier pot inlocui usile din PAL. Intrarea in bucatarie se poate face printr-o usa din sticla securizata batanta cu toc din aluminiu, batanta cu balamale sus/jos sau glisanta cu prindere pe perete sau in tavan. Toate sistemele sunt calitate premium si beneficiaza de suport cel putin 10 ani de la punerea in opera. Geamul folosit este produs in Europa.
Produsele beneficiaza de consiliere si montaj de specialitate. Pentru a intra in legatura cu noi va rugam sa ne trimiteti un mesaj prin formularul de contact, pe whatsapp, pe mail, mesaj text sau chiar telefonic.


Catalog RAL standard
culori
Sisteme usi Dorma
Dorma glass doors


harta

placare cu geam vopsit, oglinzi, usi din sticla securizata, cabine de dus din sticla, panouri de dus, polite sticla, sticla bucatarie.

Bucuresti
Înapoi la cuprins